Landgraaf, Nederland. Bezoek alleen op afspraak!
088-6003810

Prijzen en reserveren

De prijzen van onze caravans

Alles buiten de zomer-schoolvakantie
Vanaf slechts 149 Euro per week of weekeinde!
Inclusief complete inboedel, gebruik caravanspiegels en gas
Van vrijdag of zaterdag 16:00 uur tot dezelfde dag een week later 12:00 uur.
(Lange) weekenden mogelijk
Bezorging mogelijk
Exclusief 500 Euro borg en 1000 Euro voor campers
Schoolvakantie zomer
Vanaf slechts 199 Euro per week!
Inclusief complete inboedel, gebruik caravanspiegels en gas
Van vrijdag of zaterdag 16:00 uur tot dezelfde dag een week later 12:00 uur.
Weekenden mogelijk
Bezorging mogelijk
Exclusief 500 Euro borg en 1000 Euro voor campers

Voorwaarden

Alle caravans zijn gelijkwaardig en worden met dezelfde inboedel en gas (normaal verbruik) geleverd. Alle caravans zijn gecontroleerd, dus je kunt altijd rekenen op een goede caravan. En dat vanaf voor maar 149,- Euro per week in het voorseizoen en naseizoen. Tijdens de zomermaanden betaal je vanaf 199,- Euro per week.

Verzekering en borg

De caravan is automatisch WA verzekerd voor schade tijdens het rijden via het trekkendvoertuig. De spullen die je zelf meeneemt, zijn niet verzekerd binnen deze verzekering. De meeste huurders sluiten een reisverzekering af, waardoor eventuele schade of diefstal van eigen spullen gedekt wordt.

De borg bedraagt 500,- Euro en dient vooraf overgemaakt te worden. Als de caravan bij terugkomst in dezelfde staat verkeert als waarin deze is opgehaald en aan de binnen- en de buitenkant is schoongemaakt, krijg je de borg op dezelfde manier weer van ons terug.

Let op: als de caravan niet schoon teruggebracht wordt (zowel binnenkant als buitenkant) zijn we genoodzaakt 100 Euro schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Beschikbaarheid huurperiode

De caravan is het gehele jaar beschikbaar, inclusief weekeinden zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Afleverdagen en -locatie

Een huurweek start op de ophaaldag vanaf 15:00 uur en eindigt op de dag van terugbrengen om uiterlijk 10:00 uur. Flexibele dagen en tijden zijn bespreekbaar.

De caravans kunnen in Landgraaf worden afgehaald. Dit is ideaal bij vertrek vanuit Nederland naar landen ten zuiden van Nederland, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland en Italië. Het ophalen kan ook gecombineerd worden met de route naar Limburg, Engeland, Schotland of Ierland.

Bezorging caravan

Het is mogelijk om de caravan door ons te laten afleveren en ophalen. Vul hiervoor tijdens het reserveren de de kilometers voor een enkele reis in, berekend met Google Maps. De kosten voor de bezorging van de caravan zijn dan direct zichtbaar. (Met een minimum van 25 euro.)

Let op:

  • Het opzetten en afbreken van de tent is niet bij de bezorging inbegrepen
  • In de zomerperiode is bezorging op de bezorgdag alleen ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat mogelijk

De prijs die in de reserveringsmodule wordt aangegeven voor het bezorgen van de caravan lijkt mogelijk hoog. Dit komt echter doordat wij deze route vier keer moeten afleggen:

  • Heenreis bij wegbrengen
  • Terugreis bij wegbrengen
  • Heenreis bij ophalen
  • Terugreis bij ophalen
Overige voorwaarden
  • Het gebruik van caravanspiegels is inbegrepen
  • Boetes komen bij ons binnen, omdat de caravans eigen kentekens hebben. De kosten zijn echter voor rekening van de huurder!
  • De koelkast van een caravan koelt niet meer boven 40 graden Celsius. Als je een warme locatie bezoekt, raden we je aan een losse koelkast mee te nemen
  • We bieden verschillende betaalmogelijkheden aan

Reserveren

Kijk je uit naar een ontspannen en onbezorgde vakantie? Ontdek of de caravan van je keuze beschikbaar is en reserveer direct. Na het afronden van de reservering, ontvang je een e-mail waarin staat hoe je de boeking moet bevestigen. Daarna ontvang je een e-mail met de aanbetaling. Zodra de aanbetaling is voldaan, is je reservering voltooid.