Prijzen

Onze prijzen voor de verhuur van een caravan zijn gebaseerd op een kale huurprijs.

Heb jij al vaker gekampeerd? Reserveer dan een caravan via de website. Op de dag van vertrek kom je bij ons langs, hang je de caravan aan je auto en rijd je weg. Jij hebt onze hulp dan niet nodig.

Maak jij voor het eerst kennis met kamperen in een caravan? Dan kun jij onze hulp wellicht goed gebruiken. Als je een ‘uitgebreide uitleg bij het ophalen’ boekt bijvoorbeeld, dan leggen wij jou uit hoe alles op en aan de caravan werkt en hoe je hem aan je auto koppelt.
Wil jij nog meer hulp? Dan kun je bijvoorbeeld de caravan door ons op jouw kampeerplek laten bezorgen en zelfs de voortent op laten bouwen.

Jij kiest! Zo houden wij onze prijzen scherp en laag, dat is Goedkope Caravan Huren.nl.

Borg

De borg op onze caravans bedraagt 500 euro. Je kunt de borg direct bij de boeking afrekenen door hem aan te vinken bij de ‘Extra’s’ tijdens het boeken, of je pint de borg bij ons op het kantoor in Landgraaf bij het afhalen van de caravan.

Onze voorwaarden

Alle caravans zijn gelijkwaardig en worden met dezelfde inboedel en inclusief voldoende gas (bij normaal verbruik) geleverd. Alle caravans zijn gecontroleerd, dus je kunt altijd rekenen op een compleet ingerichte en schone caravan.

Je boekt al een caravan voor 149 euro per week in het voorseizoen en naseizoen. Tijdens de zomermaanden huur je een caravan vanaf 199 euro per week.

Verzekering en borg

De caravan is automatisch WA verzekerd voor schade tijdens het rijden via het trekkende voertuig (bijvoorbeeld jouw eigen auto). De spullen die je zelf meeneemt zijn niet verzekerd binnen deze verzekering. De meeste huurders sluiten daarom een reisverzekering af, hiermee wordt eventuele schade of diefstal van eigen spullen gedekt.

De borg bedraagt 500,- euro en kan vooraf overgemaakt worden, of worden gepind bij het ophalen van de caravan bij de start van de huurperiode.

Als de caravan bij terugkomst in dezelfde staat verkeert als waarin deze is opgehaald én aan de binnen- en de buitenkant is schoongemaakt, krijg je de borg van ons, op dezelfde manier, weer terug.

Let op: als de caravan niet schoon teruggebracht wordt (zowel aan de binnen- als buitenkant) zijn we genoodzaakt om 100 euro schoonmaakkosten in rekening te brengen.

 

Beschikbaarheid huurperiode

De caravan is het gehele jaar beschikbaar, inclusief weekeinden zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Wil je in de wintermaanden voor langere tijd een caravan huren? Neem dan even contact met ons op.

Afleverdagen en -locatie

Een huurweek start op de ophaaldag vanaf 15:00 uur en eindigt op de dag van terugbrengen om uiterlijk 10:00 uur. Flexibele dagen en tijden zijn bespreekbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Alle caravans staan in Landgraaf en moeten daar ook worden opgehaald. Deze plaats in Limburg is ideaal bij vertrek vanuit Nederland naar landen ten zuiden van Nederland, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland en Italië. Het ophalen van de caravan kan ook prima gecombineerd worden met de route naar Limburg, Engeland, Schotland of Ierland.

Natuurlijk mag je de caravan meenemen naar iedere vakantiebestemming, zolang de groene kaart van de caravan daar ook geldig is.

Bezorging caravan

Het is mogelijk om de caravan door ons te laten afleveren en ophalen. Vul hiervoor tijdens het reserveren de afstand in kilometers voor een enkele reis in, berekend met Google Maps. De kosten voor de bezorging van de caravan zijn dan direct zichtbaar (met een minimum van 25 euro).

Let op: Het opzetten en afbreken van de voortent is niet bij de bezorging inbegrepen (dit is wel mogelijk tegen een meerprijs).

In de zomerperiode is bezorging op de bezorgdag alleen ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat mogelijk.

De prijs die in de reserveringsmodule wordt aangegeven voor het bezorgen van de caravan lijkt mogelijk hoog. Deze prijs is opgebouwd uit de vier ritten die wij moeten maken voor het bezorgen en ophalen van de caravan, namelijk de heen- en terugreis bij het wegbrengen en de heen-en terugreis bij het ophalen.

Lang verhuur in het laagseizoen.

Ben je buiten het seizoen opzoek naar tijdelijke huisvesting of ga je verbouwen dan zijn onze caravans ideaal geschikt als tijdelijke woonruimte.
Prijzen variëren al vanaf 299 euro per maand.
De borg bedraagd op lang verhuur is 1000 euro.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overige voorwaarden

Eventuele boetes die jij veroorzaakt tijdens het rijden, vallen bij ons op de deurmat, omdat onze caravans allemaal een eigen kenteken hebben. De kosten van deze eventuele boetes zijn echter voor rekening van de huurder en zullen we bij de huurder in rekening brengen.

De koelkast van een caravan koelt niet meer wanneer het warmer wordt dan 30 graden Celsius. Als je een warme locatie bezoekt, raden we je daarom aan om een losse koelkast mee te nemen. Natuurlijk kun je deze bij jouw boeking reserveren tegen een meerprijs.

We bieden verschillende betaalmogelijkheden aan.

 

Algemene Voorwaarden

Dit domein is te koop.

Heeft u interesse in dit domein? Neem dan contact met ons op via guy@eezz.nl.

Domein te koop