Prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op een kale huurprijs, heb jij al vaker gekampeerd? Dan reserveer jij je caravan direct via de website, je haalt hem op en je geniet van de vakantie kortom aanhangen en wegrijden. Wil je graag kennis maken met het kamperen? dat kan! Wij helpen je graag verder, zo kun je onder andere een uitgebreide uitleg bij boeken bij het afhalen, je kunt hem laten bezorgen en/of ophalen, en ook bouwen wij de voortent voor je op.

Zo houden wij onze prijzen scherp en goedkoop, dat is goedkope caravan huren.nl

Borg

De borg op onze caravans bedraagt 500 euro, je kunt deze direkt bij de boeking afrekenen door hem te selecteren of je kiest ervoor om deze te pinnen bij het afhalen.

Onze voorwaarden

Alle caravans zijn gelijkwaardig en worden met dezelfde inboedel en gas (normaal verbruik) geleverd. Alle caravans zijn gecontroleerd, dus je kunt altijd rekenen op een compleet ingerichte caravan. En dat vanaf voor maar 149,- Euro per week in het voorseizoen en naseizoen. Tijdens de zomermaanden betaal je vanaf 199,- Euro per week.

Verzekering en borg

De caravan is automatisch WA verzekerd voor schade tijdens het rijden via het trekkendvoertuig. De spullen die je zelf meeneemt, zijn niet verzekerd binnen deze verzekering. De meeste huurders sluiten een reisverzekering af, waardoor eventuele schade of diefstal van eigen spullen gedekt wordt.

De borg bedraagt 500,- Euro en dient vooraf overgemaakt te worden. Als de caravan bij terugkomst in dezelfde staat verkeert als waarin deze is opgehaald en aan de binnen- en de buitenkant is schoongemaakt, krijg je de borg op dezelfde manier weer van ons terug.

Let op: als de caravan niet schoon teruggebracht wordt (zowel binnenkant als buitenkant) zijn we genoodzaakt 100 Euro schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Beschikbaarheid huurperiode

De caravan is het gehele jaar beschikbaar, inclusief weekeinden zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Informeer naar de mogelijkheden voor lang verhuur in de wintermaanden.

Afleverdagen en -locatie

Een huurweek start op de ophaaldag vanaf 15:00 uur en eindigt op de dag van terugbrengen om uiterlijk 10:00 uur. Flexibele dagen en tijden zijn bespreekbaar.

De caravans kunnen in Landgraaf worden afgehaald. Dit is ideaal bij vertrek vanuit Nederland naar landen ten zuiden van Nederland, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland en Italië. Het ophalen kan ook gecombineerd worden met de route naar Limburg, Engeland, Schotland of Ierland.

Bezorging caravan

Het is mogelijk om de caravan door ons te laten afleveren en ophalen. Vul hiervoor tijdens het reserveren de de kilometers voor een enkele reis in, berekend met Google Maps. De kosten voor de bezorging van de caravan zijn dan direct zichtbaar. (Met een minimum van 25 euro.)

Let op:

  • Het opzetten en afbreken van de tent is niet bij de bezorging inbegrepen (dit is mogelijk tegen een meerprijs)
  • In de zomerperiode is bezorging op de bezorgdag alleen ’’s ochtends vroeg of ’’s avonds laat mogelijk

De prijs die in de reserveringsmodule wordt aangegeven voor het bezorgen van de caravan lijkt mogelijk hoog. Dit komt echter doordat wij deze route vier keer moeten afleggen:

  • Heenreis bij wegbrengen
  • Terugreis bij wegbrengen
  • Heenreis bij ophalen
  • Terugreis bij ophalen

Overige voorwaarden

Boetes komen bij ons binnen, omdat de caravans eigen kentekens hebben. De kosten zijn echter voor rekening van de huurder!
De koelkast van een caravan koelt niet meer boven 30 graden Celsius. Als je een warme locatie bezoekt, raden we je aan een losse koelkast mee te nemen. Uiteraard is deze ook bij ons te reserveren tegen een meerprijs.

We bieden verschillende betaalmogelijkheden aan.

Algemene Voorwaarden