Simpelveld, Nederland. Bezoek alleen op afspraak!
0611344894

Voordelige campings

U wilt wel graag op vakantie om er even heerlijk tussenuit te zijn, maar geeft hier liever geen fortuin aan uit. Een goedkope caravan heeft u al geregeld, dus nu hoeft er alleen nog maar een mooie plek geboekt te worden op een voordelige camping.

Voordelige campings voor met de caravan

Het is fijn als een camping niet te duur is, maar het moet natuurlijk wel een prettige plek zijn om de vakantie door te brengen. Waarschijnlijk heeft u wel een aantal eisen waaraan de camping moet voldoen. Gelukkig zijn er binnen Europa genoeg mooie maar eenvoudige locaties te vinden om een heerlijke vakantie door te kunnen brengen.

De voordelen van een goedkopere camping

De lagere prijs is natuurlijk een voordeel van een goedkope camping, maar er zijn nog wel meer positieve punten te noemen. Campings waarvoor u minder betaalt, hoeven niet per definitie minder goed of leuk te zijn. Sterker nog, het verblijf op een eenvoudigere camping brengt ook een hoop voordelen met zich mee. Vaak bevinden deze zich in een rustige omgeving met veel natuur. Er zijn misschien iets minder faciliteiten, maar dit kan wel extra motivatie geven om erop uit te gaan. In de omgeving van een camping is altijd wel iets te beleven. Misschien zijn er leuke dorpen in de buurt, of andere bezienswaardigheden. Op een camping verblijven die gelegen is vlakbij een strand kan natuurlijk ook. En in de meeste gevallen zijn ook de goedkopere campings voorzien van een zwembad.

Landen met voordelige campings

In bijna elk land zijn natuurlijk wel goedkopere campings te vinden, maar de gemiddelde prijzen per land verschillen. Zo zijn de campings in Zwitserland vaak duurder. Hier zult u echter niet van staan te kijken, aangezien Zwitserland sowieso een duur land is. Ook campings in Italië zijn niet de meest voordelige. Kamperen in Duitsland is dan wel weer relatief goedkoop en ook in Oost Europa kunt u vaak voor weinig geld met uw caravan staan. De prijzen per nacht kunnen uiteenlopen van 20 euro tot wel 80 euro. Het kan dus behoorlijk wat verschil maken.

Boerencampings

Het spreekt voor zich dat grootschalige campings met veel voorzieningen duurder zijn dan kleine, simpele campings. Maar als u ook zonder een zwembad met zes waterglijbanen een leuke vakantie kunt hebben, zijn er genoeg opties. Zo kan het erg leuk zijn om uw vakantie door te brengen op een boerencamping. Op deze campings kunt u aan uw welverdiende rust toekomen, terwijl de kinderen zich vermaken met de dieren op de boerderij. En bent u niet zo’n liefhebber van dieren om u heen? Dan kunt u ook kiezen voor verblijf bij een akkerbouw boer. Hier zult u geen last hebben van kraaiende hanen of loeiende koeien.

Natuurkampeerterrein

Een natuurkampeerterrein is een goede optie voor mensen die niet veel nodig hebben om een mooie vakantie te beleven. Op dit soort campings is alleen het hoognodige aanwezig, zoals douches en toiletten. Zwembaden, animatieteams en minigolfbanen zijn er niet en dat heeft natuurlijk een groot voordeel: rust. Een natuurkampeerterrein is bij uitstek geschikt om te genieten van de natuur om u heen. En wilt u graag een verfrissende duik kunnen nemen, zoek dan een kampeerterrein aan een rivier, meer of vlakbij zee. Mogelijkheden genoeg voor een gezellige en rustgevende vakantie zonder de hoofdprijs te betalen.

Laat een bericht achter