Simpelveld, Nederland. Bezoek alleen op afspraak!
0611344894

Caravan huren in de herfst

Caravan huren in de herfstvakantie?

Een vakantie of een lekker weekendje weg in een caravan is heerlijk genieten, de rust die u krijgt, de vrijheid die u heeft en het feit dat u lekker even weg bent van het dagelijks leven. Een caravan huren in de herfst is een super jaargetij. De bomen beginnen allemaal te kleuren en de wereld ondergaat een ware metamorfose. Dit aanblik een fantastisch om te zien en als u dan van uw vrijheid in een caravan geniet kunt u ondertussen ook van de omgeving genieten.

Caravan huren in de herfstvakantie

Caravans komen daarnaast in verschillende soorten en maten. Zo heeft u compacte caravans die gebruikt worden door mensen met weinig behoefte aan ruimte. Deze caravan is namelijk enkel geschikt voor 1 a 2 personen. Daarin tegen zijn de gemakkelijk op te bouwen en zeer wendbaar.
Heeft u toch behoefte aan iets meer ruimte dan kunt u kiezen voor een normale 2 persoons caravan. Hierin heeft u een goed formaat bed, zit gedeelte en keuken zitten. Dit geeft toch iets meer een vakantie gevoel en is het met een mindere dag ook geen straf om binnen te moeten zitten.
Wanneer kinderen heeft hoeft dit ook geen probleem te zijn. Hier bestaan gezinscaravans voor. Deze caravans zijn voorbereid op een minimum aantal van 4 personen. Het eet en zit gedeelte is hierdoor een stuk groter en comfortabeler. Ook beschikt de caravan over 2 bedden meer en is het zit gedeelte om te bouwen tot nog maar slaap gelegenheid.

Wilt u nou echt in luxe baden en alle ruimte hebben die u nodig heeft? Dan bestaan er ook nog XL modellen. Hierin zitten vaste slaapplekken zodat u niet eens meer aan uw bed thuis zult denken, een ruime keuken, een aparte douche en een woongedeelte met banken en stoelen. Het is wat ze noemen een huis op wielen maar dan ook met alle faciliteiten die u thuis heeft.
Als u een caravan gaat huren, van welke uitrusting kunt u dan uitgaan? In bijna alle caravans zit een standaard uitrusting bijgevoegd. Vraag dit uiteraard wel even voor de zekerheid na voordat u op reis gaat zodat u niet mis grijpt tijdens uw vakantie. Een uitrusting bestaat in de meeste gevallen uit een – – gasstel (meestal 3 pits)
– 1 a 2 gasflessen (afhankelijk van de grootte van uw caravan)
– Koelkast
– Kachel
– Vast toilet
– Reservewiel
– Combi hor voor de muggen en vliegen
– CCE verlengkabel met verloopsnoer zodat u uw apparatuur va stroom kunt voorzien op een caravan standplaats.Er zijn een aantal dingen waar u in de meeste gevallen zelf zorg voor moet dragen om dat mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een grondzeil voor in de voortent of onder uw luifel. Mocht het nat of vochtig zijn buiten dan heeft u hier in de voortent in ieder geval geen last van. En wat ook heel belangrijk is, is een 13-polige aansluiting op uw auto. U wilt natuurlijk geen hoge boetes riskeren tijdens een fijne uitje met de caravan.

Laat een bericht achter