Simpelveld, Nederland. Bezoek alleen op afspraak!
0611344894

5 tips voor inspiratie voor je vakantie met de caravan

Liever lezen? De tekst uit het filmpje is hieronder uitgeschreven:

Vandaag hoop ik je inspiratie te geven over 5 soorten vakanties die je met de caravan kunt doen.

1. Camping met stamgasten

Om mee te beginnen is het leuk om op een vaste camping te zitten waar ook stamgasten zitten. Gewoon dat je zo’n sfeer hebt van mensen die elkaar kennen maar toch open staan voor nieuwe mensen en dat is echt super leuk vind ik zelf.

Stamgast op de camping

2. Hippiecamping

Ik ben vorig jaar op camping lievelinge vuren geweest dat is echt zo’n hippieachtige camping. Dat geeft echt een enorm leuke sfeer.

Camping de Lievelinge

3. Natuurcamping

Wat ik ook mooi vond wat ik tegen kwam was kantoorkaravaan.nl, dit schrijf je met een K, die zitten juist heel erg in de natuur echt zo’n naturen camping.

Natuurcamping

4. Rondtrekken

Mocht je nou denken ik wil niet op één plaatst staan maar gewoon rondtrekken, dan kan je ook gewoon een rondtocht maken. Dit heb ik zelf met de auto en een caravan gedaan een paar jaar geleden en dat is ook heel gaaf om te doen.

Rondtrekken met de caravan

5. Naturistencamping

En als laatste voor mensen die van wat uitdaging houden of er misschien aan gewend zijn, dat kan natuurlijk ook, een naturisten camping. Dat is iets wat even anders is dan de meeste mensen gewend zijn maar het kan ook hartstikke leuk zijn en je bent natuurlijk overal bruin daarna.

Mocht je denken: Dit is ook leuk voor anderen om inspiratie mee op te doen dan zou je zowel hun, als mij er een plezier mee doen als je het filmpje / dit bericht even wil delen. Mocht je nog aanvullingen hebben dan hoor ik het ook graag, dan mag je ze in het commentaarveld hieronder plaatsen.

Laat een bericht achter