Simpelveld, Nederland. Bezoek alleen op afspraak!
0611344894

5 leuke dingen om met de caravan op vakantie te doen (of zonder caravan), deel 1

Liever lezen? De tekst uit het filmpje is hieronder uitgeschreven:

Vandaag wil ik het met je hebben over 5 leuke dingen die je kan doen met de caravan op vakantie. Deze dingen kan je ook doen zonder caravan uiteraard.

1. Foto’s maken

Om mee te beginnen kan je hele leuke/aparte/gekke foto’s van elkaar maken:

Gek gezicht

2. Gezelschapsspelletjes

Je kan gezelschapsspelletjes doen, lekker knus met zijn allen in de caravan. Als je jonge kinderen hebt is het misschien leuk om Stef Stuntpiloot te spelen. Als je ouder bent is dat ook leuk maar dan zou ik er een drankspelletje van maken.

Stef Stuntpiloot

3. Maak vrienden op de camping

Veel mensen doen het al maar niet iedereen: Maak vrienden op de camping en ga bij elkaar een drankje doen. Dus je kan gewoon willekeurig met mensen vrienden gaan maken en misschien zelfs mensen waarmee je normaal geen vrienden mee zou maken en dan heb je een hele andere avond dan normaal. Zo heeft een vriend van me toen we samen met de caravan op vakantie waren eens een keer 5 verschillende mensen uitgenodigd, die elkaar totaal niet kenden en hebben we echt een hele leuke avond gehad. Sterker nog, die avond liep bijna uit de hand. Bijzonder om mee te maken ten opzichte van een normale avond dus.

4. Geef een barbecue (“Going Dutch”)

Een beetje in het verlengde van het vorige: Houd een barbecue en dan “Going Dutch” zoals ze in Amerika zeggen. Zeg bijvoorbeeld tegen iedereen op je veldje: “Ik houd een barbecue vanavond. Kom gezellig langs en neem je eigen eten en drinken mee.” Zo kost het je niets en heb je toch een andere avond dan normaal.

Going Dutch op je vakantie resized

5. Praat Engels

En als laatste: iets dat sowieso grappig is om te doen en tevens je IQ verhoogd: Praat heel de dag Engels tegen elkaar: Kies een dag dat je alleen maar Engels tegen elkaar praat.

Ik hoop dat je inspiratie hebt gekregen van deze tips. Mocht je zelf nog tips hebben dan hoor ik het graag. Je kan ze onder dit artikel plaatsen. Ook als je denkt dat dit leuk is voor inspiratie voor anderen dan zou het ook fijn zijn als je dit even wil delen, zowel voor hun als voor mij.

Laat een bericht achter